Crash Team Rumble: Spyro en Elora duiken op in Season 3!

De winter komt naar de kusten van N. Sanity Island tijdens Crash Team Rumble™ Season 3, nu speelbaar! Sluit je aan bij Spyro the Dragon™, zijn vrienden en vijanden en betreed Crash Team Rumble net op tijd voor de feestdagen. Werp je neer in een besneeuwd wonderland van tropische locaties, versierd met feestelijke decoraties en goodies tijdens het winterse seizoensevent. Het is tijd om gezellig naast het drakenvuur te zitten en in de stemming van het seizoen te komen!
SPYRO EN ELORA DOEN MEE AAN DE STRIJD
Uit de wereld van Avalar komen ieders favoriete paarse draak en schattige faun tijdens seizoen 3! Al die ervaring met het verzamelen van edelstenen komt goed van pas in Crash Team Rumble, want Spyro voegt zich bij het team als behendige scorer. Ren over de kaart met al zijn kenmerkende moves, compleet met vuurspuwen, zweefvliegen en headbashing flair. Daarnaast voegt de nieuwe Bank Portal-kracht een geheel nieuwe laag strategie toe aan je spelplan. Teleporteer onmiddellijk naar je eigen bank voor een stiekeme Wumpa-score of ga in de aanval door naar de vijandelijke bank te teleporteren en daar een ravage aan te richten. Verzamel je favoriete Spyro- en Crash Bandicoot™-helden en -schurken om het ultieme dreamteam samen te stellen! Later dit seizoen voegt Elora the Faun zich bij Spyro op het heldenrooster – blijf op de hoogte voor meer details.

VERKEN DE DRAKENRIJKEN IN TWEE NIEUWE MAPS
De prachtige werelden van Artisans en Summer Forest worden omgetoverd tot nieuwe maps, met spannende relikwieënstations en verrassingen in petto! Artisans Arena brengt de thuiswereld van Spyro tot leven met vrienden en vijanden om te helpen in de strijd. Gebruik de Fairy-relikwieënstations om je team extra verdediging te geven of roep de Ice Wizards op om vijanden te bevriezen met angstaanjagende vorstaanvallen. Maak gebruik van het Epic Relic Station, Gulp, om terreur uit de lucht te laten vallen en woeste aardbevingen te veroorzaken. Later in het seizoen komt Summer Forest met nieuwe remixen voor de Party Mode, wat meer manieren betekent om zowel competitief als samen te spelen!

WORD FEESTELIJK MET HET WINTERSEIZOENSEVENT
Bereid je voor op de feestdagen met nieuwe themaskins en cosmetica, die binnenkort verschijnen in het Winter Seasonal Event! De maps die je kent en waar je van houdt, krijgen een ijzige make-over en nodigen je uit voor wat vakantieplezier. Pas je look aan met gloednieuwe uitrusting wanneer het Winter Seasonal Event later in Season 3 uitkomt!

Spyro Early Access en Season 3 zijn allebei vandaag live, dus spring in de arena en maak je klaar om wat schapen in de fik te steken!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password