Crash Team Rumble draait op 20 juni op consoles

Crash Bandicoot en zijn team zijn terug in een geheel nieuwe versie van Crash met een 4v4 team-based multiplayer zoals fans nog nooit eerder hebben gezien! Crash Team Rumble wordt ontwikkeld door Toys For Bob en uitgegeven door Activision Publishing en komt naar verwachting uit op 20 juni 2023. Vanaf vandaag kunnen fans Crash Team Rumble pre-orderen om toegang te krijgen tot de Closed Beta, die gepland staat voor 20 tot 24 april. Deze vroege preview stelt fans in staat om de game te spelen vóór de lancering, en geeft Toys For Bob de kans om samen met de community de beste spelervaring te creëren voor de lancering.

De Crash Team Rumble Closed Beta bevat vijf helden en schurken uit het Crash-universum en drie unieke arena’s vol kleur, gevaar en verrassende strategische voordelen, met de charme en persoonlijkheid waar Toys for Bob bekend om staat. Fans die in de Closed Beta springen, kunnen spelen als Crash Bandicoot, Coco, Tawna, Neo Cortex en Dingodile – en kunnen hun held koppelen aan unieke krachten en strategisch gebruikmaken van speciale moves en vaardigheden om te winnen. In de Closed Beta kunnen teams kiezen uit drie kleurrijke en gevarieerde maps – elk variërend in grootte, lay-out, uitdagingen en Relic Stations die unieke krachten vrijspelen om teams de overhand te geven tegen hun tegenstanders.
“We zijn ongelooflijk blij dat fans al in een vroeg stadium kennis kunnen maken met Crash Team Rumble tijdens de Closed Beta van april”, aldus Paul Yan, Co-Studio Head bij Toys For Bob. “We waarderen de feedback van de community echt en zullen deze input gebruiken om de game te verfijnen voor een geweldige spelerservaring bij de lancering. Tot ziens in de Closed Beta!”

In Crash Team Rumble kunnen fans spelen als vrienden en vijanden uit het Crash-universum, die elk in een van de drie rollen vallen – Blocker, Booster, of Scorer. Teams maken strategisch gebruik van de verschillende rollen om samen te werken en als eerste het meeste Wumpa-fruit in hun dropzone te krijgen, terwijl ze tegelijkertijd de dropzone van hun tegenstander verdedigen. Unieke Relic Powers brengen een extra strategisch element in de game, die teamgenoten kunnen gebruiken om de overhand te krijgen bij het scoren en zo hun team naar de overwinning te leiden. Crash Team Rumble bevat cross-platform play, zodat spelers op meerdere consoles een team kunnen vormen en de strijd kunnen aangaan.

Crash Team Rumble komt uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S en Xbox One voor € 29,99 voor de Standard Edition en € 39,99 voor de Deluxe Edition. De Crash Team Rumble Standard Edition bevat de volledige game, extra post-launch seizoenscontent en limited time modes, toegang tot de Closed Beta (voor degenen die pre-orderen) en de Season 1 Premium Battle Pass. De Deluxe Edition bevat alle content van de Standard Edition, plus 25 Battle Pass Tiers die direct vrijkomen tijdens Season 1, de Season 2 Premium Battle Pass en het digitale “Proto Pack”, met een groot aantal aanpassingsopties voor elke held en schurk bij de lancering en andere items. Beide edities geven spelers toegang tot spannende seizoenscontent na de lancering.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com