Crash Team Racing Nitro-Fueled vanaf nu verkrijgbaar

Crash is klaar voor de start, want Crash Team Racing Nitro-Fueled is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. En het wordt allemaal nog bonter, want op 3 juli klinkt het startschot voor de Grand Prix, met gratis seizoenscontent voor iedereen die de game aanschaft. Grand Prix biedt ieder seizoen een nieuwe thema-track en personages, karts en personalisatie items die spelers kunnen verdienen door online te spelen.

De game is helemaal opnieuw ontwikkeld op basis van de originele Crash Team Racing-game zodat de personages, karts, tracks en arena’s geschikt zijn voor consoles met hd-graphics. Tijdens het racen kunnen de gemoederen hoog oplopen tussen diverse personages uit de Crash Bandicoot serie, inclusief Crash, Coco, Dr. Neo Cortex en anderen die de strijd aangaan met de egocentrische ‘Nitros Oxide’ die de planeet dreigt te vernietigen. De capriolen van Crash en zijn vrienden zijn te bewonderen terwijl ze elkaar beschieten met power-ups en door de bochten slippen van tracks uit de originele CTR-game. De legendarische kart-racer ondersteunt voor het eerst ook online-gameplay, net op tijd voor zijn 20e verjaardag.

 

“Het wachten is eindelijk voorbij en we zijn superblij dat fans nu hun eerste rondjes in Crash Team Racing Nitro-Fueled kunnen gaan racen,” zegt Thomas Wilson, co-studiohoofd bij Beenox. “We hebben de game met zorg en aandacht ontwikkeld, zodat het voor zowel originele als nieuwe fans een prachtige kart-race ervaring is. We hebben met veel liefde een ervaring ontwikkeld die trouw blijft aan de originele CTR-games, maar ondertussen ook vol zit met nieuwe content en spelers meevoert naar een levendige, gedetailleerde wereld die nog niet mogelijk was op platforms van de eerste generatie!”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password