Crash Team Racing komt weer tot leven

Officieel is het nog niet, maar toch kan met een redelijk grote zekerheid gezegd worden dat CTR: Crash Team Racing een remaster krijgt. Geruchten in die zin doken begin deze week al op en nu is ook een teaser online opgedoken, bestaande uit twee dobbelstenen die best wel doen denken aan Crash Bandicoot en die je zou aan de achteruitkijkspiegel van je auto zou kunnen hangen.

Tel hierbij nog eens het feit dat ze bij Eurogamer zelf hebben gezegd dat ze hebben vernomen dat er inderdaad een remaster van CTR: Crash Team Racing komt en dan weet je het wel. Voor een officiële onthulling lijkt het dus enkel nog wachten tot de Game Awards, die plaatsvinden in de nacht van donderdag op vrijdag.

CTR: Crash Team Racing, dat je kan beschouwen als de Mario Kart van Sony, werd in 1999 gelanceerd voor de eerste PlayStation console. Ontwikkelaar van dienst was Naughty Dog. Inmiddels is Crash Bandicoot echter in handen van Activision, waardoor de remaster van de game mogelijk ook naar andere platformen dan PlayStation komt, net als bij de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password