Crash Bandicoot komt naar je smartphones

Social media-gebruikers hebben een nieuwe Crash Bandicoot-game ontdekt. Het gaat echter niet om een nieuwe console-game, maar om een mobiele game.

De naam van de game is Crash Bandicoot Mobile, hoewel dit nog kan veranderen. De game wordt ontwikkeld door King, die we beter kennen van onder de populaire mobiele game Candy Crush. De game werd gespot door Twitter-gebruikers Jumbutton en Motwera. Zij zagen advertenties van de game op Facebook. Deze Crash Bandicoot-game voor smartphones wordt, zoals het er nu uitziet, een endless runner zoals Subway Surfer of Minion Rush. Wanneer de game uitkomt is nog niet bekend. Verdere informatie volgt in de komende weken.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password