‘Counter-Strike 2’ is een Go! NVIDIA Reflex optimaliseert systeem latency tot 35%

De populariteit van Counter-Strike: Global Offensive is sinds de release in 2012 steeds populairder geworden en is nu elke week het meest gespeelde spel op Steam, met meer dan een miljoen gelijktijdige spelers.

Vandaag heeft Valve Counter-Strike 2 gelanceerd, de grootste technische sprong voorwaarts in de geschiedenis van Counter-Strike: Global Offensive wordt geüpgraded naar de Source 2-engine, waarbij gebruik wordt gemaakt van nieuwere grafische API’s voor verbeterde betrouwbaarheid en reactiesnelheid.
NVIDIA heeft met Valve samengewerkt om ervoor te zorgen dat de latency van het systeem, die cruciaal is om te winnen, tot een absoluut minimum beperkt blijft met de toevoeging van NVIDIA Reflex.
Overwinning gemeten in milliseconden
In competitieve shooters zoals Counter-Strike 2 zorgen een hogere FPS en lagere systeem latency ervoor dat je doelen sneller kunt bereiken, sneller kunt reageren en nauwkeuriger kunt richten. De GeForce RTX 40-serie levert de ultieme Counter-Strike 2-ervaring: de laagste latency met NVIDIA Reflex (pc latency van minder dan 15 ms) en de hoogste FPS. Gamers met compatibele GPU’s kunnen NVIDIA Reflex inschakelen in Counter-Strike 2 om de systeem latency tot 35% te verlagen.

NVIDIA Reflex
NVIDIA Reflex is een must-have in games; het vermindert de latency van het systeem zodat je acties sneller plaatsvinden, geeft je een voorsprong op de concurrentie in multiplayer-wedstrijden en maakt singleplayer-titels responsiever en leuker. NVIDIA Reflex wordt nu elke maand door meer dan 50 miljoen spelers gebruikt, is beschikbaar in 9 van de top 10 competitieve shooters en wordt geactiveerd door 90% van de GeForce-gamers in meer dan 80 ondersteunde titels.

Latency meten
Als je latency gaat testen in Counter-Strike 2 raden we je aan het hulpprogramma NVIDIA Frameview te gebruiken voor de meest nauwkeurige resultaten. NVIDIA LDAT is ook beschikbaar voor de meest ‘professionele’ testervaring.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password