Coördineer strategische aanvallen met nieuwe artefacten in Call of Dragons voor iOS, Android en PC.

Wees vaardige bataljons te slim af in Call of Dragons, de nieuwste MMO fantasy conquest titel van LEGOU Games en Farlight Games-makers van andere hit titels zoals Rise of Kingdoms en Dislyte- arriveert later dit jaar op iOS, Android en PC.

Voor het geval je het nieuws hebt gemist, de ontwikkelaar is verheugd om een breed scala aan nieuwe artefacten voor Call of Dragons te presenteren, waaronder Cloak of Stealth, een vaardigheid ontworpen om je eenheden onzichtbaar te maken, en Storm Arrows, gebruikt om je eenheden overal op het slagveld te teleporteren, waardoor je aanvallen vanuit elke richting kunnen komen!

Naast het tonen van de nieuwe artefacten nodigt Farlight Games toekomstige drakenmeesters uit om zich vooraf te registreren voor het spel en zich aan te melden voor de PC Technical Test. Voorgeregistreerde deelnemers ontvangen exclusieve bonussen wanneer Call of Dragons later dit voorjaar lanceert.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password