Cooler en Android 17 zijn klaar om te vechten in Dragon Ball FighterZ – Trailer

Bandai Namco Entertainment Europe is trots twee nieuwe speelbare personages te kunnen bevestigen voor de line-up van DRAGON BALL FighterZ: Cooler en Android 17. De twee personages zijn vanaf 28 september 2018 ook verkrijgbaar als DLC voor Nintendo Switch.

Morgen verschijnt er voor alle spelers ook een gratis update van de game. Deze update bevat de nieuwe Galactic Arena, nieuwe levels voor Ranked Match (inclusief het hoogste Zen-Oh level), avatars, stamps en outfits in Halloween-stijl.

Daarnaast worden nieuwe 1v1 en 2v2 gameplay opties beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

De eerder aangekondigde nieuwe personages, Cooler en Android 17, zijn vanaf morgen verkrijgbaar. Deze personages zijn verkrijgbaar als standalone DLC en als onderdeel van de FighterZ Pass. Android 17 is een bliksemsnel personage, die zijn snelheid gebruikt om door de verdediging van zijn tegenstander te breken. Cooler is daarentegen een logge vechter die vertrouwt op zijn superieure kracht om alle tegenstanders te verslaan. Spelers kunnen nu aan de slag met deze nieuwe personages en het gevecht naar een nieuw level brengen.

ARVE Error: Invalid URL https://youtu.be/FRkL4G_q52U in url

DRAGON BALL FighterZ verschijnt op 28 september voor NINTENDO Switch en is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4, en pc via STEAM.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password