Controversiële indiehit krijgt een vervolg: Drug Dealer Simulator 2

De controversiële indiehit Drug Dealer Simulator, geprezen door zowel gamers als streamers, krijgt een vervolg! Drug Dealer Simulator 2 is een open-wereld misdaadsim die zich afspeelt op Isla Sombra, een toevluchtsoord voor outlaws, begin jaren 2000. Het spel is ontwikkeld door Byterunners, de makers van het originele spel, en wordt uitgegeven door Movie Games. Het is de bedoeling dat het spel in 2023 uitkomt op de pc.

DDS2 spoelt de tijd terug naar het begin van de jaren 2000. Je speelt als Eddie, de mentor en vriend van de hoofdpersoon uit het eerste spel. Het verhaal begint als je aankomt op Isla Sombra, een toevluchtsoord voor outlaws zoals jij. Je bent een niemand op een vreemd, vijandig eiland, zonder middelen of connecties. Maar je bent toch niet van plan om het zomaar op te geven?

Bewijs je waarde, gebruik je talenten en krijg je leven terug! Onderweg een fortuin verdienen kan ook geen kwaad…

Eigenschappen:

  • Veel verbeterde en veel nieuwe manieren om narcotica te verkrijgen, verwerken en distribueren. Koop en produceer drugs of bijproducten, en verwerk, meng en/of zuiver ze om de gewenste kwaliteit te bereiken.
  • Uitgebreide en gevarieerde omgevingen, van kleine dorpen tot havens tot steden en alles daartussenin
  • Verbeterde A.I., zowel voor NPC’s als voor vijanden. Militie kan een dorp overvallen en de stedelingen lastigvallen.
  • Unieke economie met twee munteenheden – de lokale en de felbegeerde Amerikaanse dollar.
  • Technologie uit de vroege jaren 2000 en een sfeer van een Caribische dictatuur, vol kleurrijke personages met hun eigen ambities en agenda’s.

Drug Dealer Simulator 2 komt in 2023 uit op de PC. Byterunners en Movie Games werken ook aan een grote gratis update voor het eerste spel, getiteld Drug Dealer Simulator: Endgame, waarin nieuwe verhaallijnen, personages en mechanica worden geïntroduceerd. Die kun je eind november verwachten.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password