Control stelt twee grote uitbreidingen voor

Remedy heeft meer details gegeven omtrent de post-launch content voor Control, dat recent werd gelanceerd. In 2020 zullen twee grote uitbreidingen verschijnen. Aan de uitbreidingen hangt een prijskaartje en de eerste zal tijdelijk exclusief voor PS4 zijn. Om te beginnen verschijnt in december wel al een end-game level challenges mode in de vorm van Expeditions. Binnenkort wordt ook al een photo mode toegevoegd.

De eerste uitbreiding heet The Foundation en verschijnt begin 2020 voor PS4. Later pas komt deze content ook naar pc en Xbox One, al is niet bekend wanneer precies. De tweede uitbreiding, AWE, komt midden 2020 en verschijnt meteen op pc, PS4 en Xbox One tegelijk. Beide uitbreidingen spelen zich af op nieuwe locaties binnen het Oldest House, de plaats waar de game zich afspeelt, en naast nieuwe missies zullen ook nieuwe gameplay mechanics geïntroduceerd worden.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password