Console versie van Wreckfest uitgesteld naar 2019

Slecht nieuws voor gamers die uitkijken naar de console versie van Wreckfest. Deze is namelijk uitgesteld naar 2019. De game zou oorpsronkelijk op 20 november in de winkel rekken liggen. Een nieuwe datum is nog niet bekend gemaakt.

Volgens Volgens THQ Nordic-producent Roger Joswig zal de game pas worden uitgegeven vanaf ze de game zelf geweldig vinden om te spelen op console. Het team heeft blijkbaar meer tijd nodig om om de multiplayer van de game te verbeteren en de algemene prestaties van de game op hetzelfde niveau als de PC-versie te brengen. “Om het wachten te verzachten worden enkele extra voertuigen toegevoegd, waaronder een hele gekke, op de consoles”, aldus THQ Nordic.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password