Confronteer de duisternis tijdens het Doppelgangers Collection Event van Apex Legends

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag het gloednieuwe Apex Legends Doppelgangers Collection Event aangekondigd. Het in-game-evenement vindt plaats van 17 tot 31 oktober en introduceert de gamemodus Tricks N’ Treats Trios, in-game-snoepgoed, ‘After Dark’-maps en nog veel meer.

Voor een gedetailleerd overzicht van de content die spelers kunnen verwachten, lees het blogbericht hier of neem een kijkje hieronder:

  • Tricks N’ Treats Trios – Copycat Kits stellen spelers in staat om extra vaardigheden te krijgen van verschillende Legends. Ook is er snoepgoed beschikbaar die Legends gedurende korte tijd voorziet van extra EVO points, Ultimate Charge en Shield Healing.

  • ‘After Dark’-maps – Beleef nachtmerries in Olympus, Kings Canyon en World’s Edge. Spelers kunnen niet ontsnappen aan de duisternis.

  • Beloningen-tracker – Spelers kunnen alle nieuwe items ontgrendelen met de beloningen-tracker, waaronder de ‘Wrong Path’-skin van Pathfinder en de matchende ‘Pathblazer’ Spitfire-skin.

  • Prestige-skin van Revenant – Spelers die vóór 31 oktober alle 24 exclusieve cosmetische items verzamelen, ontgrendelen automatisch de Prestige-skin van Revenant: de ‘Apex Nightmare’. Deze is gemaakt om angst aan te jagen over de Outlands.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password