Commandos 3 – HD Remaster nu beschikbaar

Rekruten, stand by. Commandos 3 – HD Remaster, uitgegeven door Kalypso Media en ontwikkeld door Raylight Games, infiltreert vanaf vandaag in de vijandelijke linies. De HD Remaster van de derde editie in de genrebepalende serie is vandaag beschikbaar met Game Pass op console en pc. De tactische strategiegame is nu al digitaal verkrijgbaar op Xbox One, Windows PC, PlayStation 4 en Nintendo Switch!
In deze vernieuwde editie van Commandos 3 wordt de tactische kennis van spelers op de proef gesteld als ze de geschiedenis in eigen hand nemen. De beruchte special forces-eenheid bestaat uit 6 iconische commando’s, allemaal experts in hun vakgebied en cruciaal voor succes: de Groene Baret, Sapper, Scherpschutter, Duiker, Spion en Dief. Spelers moeten hun strategie perfectioneren terwijl ze de druk van 12 gedurfde missies op de 3 gevaarlijke frontlinies van Stalingrad, Centraal-Europa en Normandië trotseren. Dit alles met herwerkte 3D-modellen en texturen, verbeterde besturing en een verfijnde gebruikersinterface. Wil je meer rekruten werven? Spelers kunnen ook strijden in de speltypen ‘Deathmatch’ of ‘Collect the Flag’ voor 2-8 spelers.

Commandos 3 – HD Remaster is vanaf vandaag digitaal verkrijgbaar met Game Pass op console en pc en is nu uit op Xbox One, Windows pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De titel zal fysiek verkrijgbaar zijn als een Commandos Double Pack op 27 oktober 2022 en is nu beschikbaar voor pre-order.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password