Commandos 2 HD Remastered komt eind 2019

Commandos 2 HD Remastered komt uit in het laatste kwartaal van 2019 voor pc, PS4, Switch, Xbox One en mobiele apparaten.

Commandos 2 is een strategisch spel die in 2001 voor het eerst verscheen. In het spel nemen spelers de leiding over een groep commando’s, samen met verschillende geallieerde eenheden, terwijl ze achter vijandelijke linies sluipen. De bedoeling is om verschillende missies in de Tweede Wereldoorlog te voltooien en zo helpen de oorlogsinspanningen van de Duitsers te dwarsbomen.

Elke missie is een stealth-puzzel; zo zijn bijvoorbeeld vermommingen, afleidingen en moord nodig. Er zijn negen commando’s met ieder hun eigen unieke talenten. De remaster zal de stijl van de originele versie behouden, waardoor de sfeer in de game behouden word. In de trailer die op 16 augustus is gepubliceerd is te zien hoe de game opgepoetst is.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password