Commandos 2 & 3 – HD Remaster Double Pack neemt nieuw standpunt in met bijgewerkte retail releasedatum

Maak je klaar om je troepen te synchroniseren op 10 november wanneer Kalypso Media de schappen overvalt met het Double Pack van Commandos 2 & 3 HD Remaster, ontwikkeld door Raylight Games en Yippee! Entertainment.

De Commandos Double Pack bevat twee cultklassiekers en biedt spelers de kans om te genieten van beide geremasterde edities van de genrebepalende serie. Neem nu in vernieuwde high definition de leiding over een elitegroep geallieerde commando’s en waag je diep achter de vijandelijke linies op de slagvelden van de Tweede Wereldoorlog in Europa. De Green Beret, Sapper, Sniper, Diver, Spy en Thief wachten allemaal op je terwijl je je tactische kennis op de proef stelt en de geschiedenis in eigen hand neemt. Met meer dan 20 hachelijke missies over de hele wereld is het succes aan jou. Experimenteer met gedurfde strategieën en gebruik authentieke wapens om de geallieerden opnieuw naar de overwinning te helpen.

Het Commandos Double Pack, inclusief Commandos 2 & 3 – HD Remaster, ligt op 10 november in de winkels wanneer de game verkrijgbaar is op Xbox One, PlayStation 4, pc en Nintendo Switch.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password