Command & Conquer Rivals verschijnt begin december

Command & Conquer Rivals heeft een releasedatum gekregen, zijnde 4 december. De game verschijnt dan voor iOS en Android. Ook zijn heel wat aanpassingen aangekondigd om de game tot een beter geheel te maken. In 2019 zou voorts een esports programma worden gelanceerd om de game competitief te stimuleren.

Command & Conquer Rivals speelt zich af op een erg kleine map, waar twee spelers het 1v1 tegen elkaar opnemen. Het doel is om de basis van de tegenstander te vernietigen en die basis zie je samen met die van jou ook gewoon meteen in beeld. Geen grote map dus om op te scrollen, maar gewoon je eenheden enkele meters naar rechts (of links) sturen om te vechten.

De makkelijkste manier om de basis van je tegenstander te vernietigen is door gebruik te maken van een raket die zich in het midden van de map, tussen de twee bases, bevindt. Controle over die raket krijg je door control points onder jouw controle te krijgen, hetgeen je doet door er manschappen op te positioneren. De tegenstander doet echter hetzelfde en door elkaars manschappen tactisch af te knallen of de pas af te snijden, valt het maar af te wachten wie uiteindelijk een raket kan afvuren.

Voor Command & Conquer fans die niet op deze mobile spin-off zitten te wachten is er trouwens hoop. EA denkt namelijk na over Command & Conquer remasters en meer.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password