Command & Conquer: Legions aangekondigd voor iOS, Android

Level Infinite heeft de strategiegame Command & Conquer: Legions voor iOS en Android via een licentieovereenkomst met Electronic Arts, eigenaar van het intellectuele eigendom. Een gesloten bètatest voor Android (Google Play) vindt later in augustus plaats in Australië, Canada, Frankrijk, Mexico, Nieuw-Zeeland en de Filipijnen, gevolgd door een wereldwijde lancering later in 2023.

“Legions is gemaakt met zowel mobiele platforms als mobiele gamers in gedachten, passend bij de manier waarop mensen op hun apparaten spelen met kortere, snellere sessies en gestroomlijnde besturing,” zegt Level Infinite senior director Anthony Crouts in een persbericht. “De mobiele strategische gameplay van Legions biedt een nieuw soort ervaring, terwijl vertrouwde eenheden, helden en aspecten van eerdere Command & Conquer-games worden gepresenteerd.”

Command & Conquer: Legions is een nieuwe mobiele strategiegame gebaseerd op het Command & Conquer-universum. De game bevat iconische helden en schurken, facties en een groot aantal eenheden uit alle Command & Conquer-games. De vernieuwde verhaallijn en een nieuwe benadering van strategische gameplay biedt eindeloze strategische mogelijkheden.

In Command & Conquer: Legions doe je mee aan realtime PVE- en PVP-gevechten tegen andere facties terwijl je Tiberium verzamelt, een krachtige grondstof die naar de aarde is gebracht en die kan worden gebruikt voor technologische vooruitgang of om vernietiging op vijanden los te laten. Op een grote kaart die wereldwijd wordt gedeeld met andere commandanten, kun je strategische allianties vormen om aanvallen te coördineren met je bondgenoten, grondstoffen te delen en strategieën uit te stippelen om vijanden te slim af te zijn. Stuur eenheden om strategische locaties te veroveren, zoveel mogelijk Tiberium-spikes te bemachtigen en kostbare grondstoffen op te eisen. Met buitenposten kun je je bereik vergroten en bevoorradingslijnen beveiligen terwijl spelers grondstoffen oogsten, bases bouwen, geavanceerde technologieën ontwikkelen en steden en regio’s veroveren om de overwinning op te eisen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password