Command & Conquer en Command & Conquer: Red Alert krijgen remasters

Electronic Arts heeft bekend gemaakt dat het samen met Petroglyph Games werkt aan remasters van Command & Conquer en Command & Conquer: Red Alert. Dit is zeer goed nieuws voor trouwe fans. Want een groot deel van het team van Petroglyph Games bestaat uit ex Westwood medewerkers, die verantwoordelijk waren voor de Command & Conquer-reeks. Verder wordt ook Lemon Sky Studios ingeschakeld om deze games naar het 4K-tijdperk te brengen.

De remasters zullen naast de game zelf ook alle expansion packs bevatten. Ook zullen deze games geen enkele vorm van microtransacties bevatten. Jim Vessella, producent bij EA, liet weten dat men de community uitgebreid wil betrekken bij dit project. Command & Conquer verscheen voor het eerst in 1995 voor pc. Command & Conquer: Red Alert verscheen dan weer in 1996.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password