Colossal Cave – Reimagined door Roberta Williams Spelunks op Switch

Colossal Cave – Reimagined by Roberta Williams, de ultieme 3D-interpretatie van het originele tekstavontuur van Sierra On-Line-oprichters Ken en Roberta Williams, zal binnenkort gretige avonturiers op Nintendo Switch vervoeren naar het fantastische onbekende, naast de eerder aangekondigde platformen PC en Meta Quest 2.

Dompel jezelf onder in een prachtig Eden dat onaangeroerd is door sterfelijke handen…tot nu. Betoverd door het vooruitzicht op magische ontdekkingen, zet je zelfverzekerde voet op het pad dat voor je ligt, ongehinderd door de dreigende gevaren. Gewapend met alleen een trouwe lantaarn en een beperkte voorraad olie, werp je een nieuwsgierige blik door enorme ondergrondse labyrinten op zoek naar iets buitengewoons.

Loop voorzichtig door de kronkelende spelonken om een prachtige draak niet uit zijn sluimering te wekken. Ontmoet grillige wezens van zowel vriendelijke als wrede intentie, waaronder schattige dwergen, brute trollen en angstaanjagende piraten die op de loer liggen in de gangen. Gebruik magie en humor om mystieke geheimen te onthullen en complexe omgevingspuzzels te ontcijferen. Ontdek spannende paaseieren en verzamel alle 15 onbetaalbare verborgen schatten voordat je teruggaat naar het sterfelijke rijk.

Ken en Roberta Williams maken een comeback onder een nieuw bedrijf, Cygnus Entertainment, en zijn enthousiast om meer verbazingwekkende projecten te creëren zoals die van de seminale klassiekers uit de jaren 1980 en 1990 die hen op de kaart zetten, waaronder King’s Quest en Phantasmagoria, om er een paar te noemen. Het duo werd bekroond met de Pioneer Award op de GDC 2020 samen met de Industry Icon award op The Game Awards in 2014 en hopen hun succesvolle weg voort te zetten.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password