Colossal Cave klimt naar Xbox 28 maart 2023

Sierra On-Line-oprichters Ken en Roberta Williams, verwelkomen Colossal Cave, het ultieme 3D point and click avontuur, op Xbox Series X|S en Xbox One dinsdag 28 maart 2023.Colossal Cave Adventure wordt algemeen beschouwd als de basis voor elke avontuurlijke RPG die eraan voorafging, en wat ooit bestond als groene tekst op een TRS-80 Model I thuiscomputer is nu gerealiseerd in verbluffend 3D op alle huidige Xbox-consoles.
Loop licht door 14 verschillende regio’s met kronkelende grotten, elk gevuld met glinsterende schatten om te ontdekken. Ontmoet grillige wezens met zowel vriendelijke als wrede bedoelingen, waaronder schattige dwergen, brute trollen en angstaanjagende piraten die in de gangen op de loer liggen.

Gebruik magie en humor om mystieke geheimen te onthullen en complexe omgevingspuzzels te ontcijferen. Ontdek spannende paaseieren en vind 15 onbetaalbare voorwerpen. Beleef het avontuur opnieuw voordat je het voor gezien houdt, verzamel alle 350 punten en vind elk mysterie dat de grotten te bieden hebben.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password