Coffee Talk Episode 2 maakt herinneringen en Mocha’s 20 april op PC, Consoles

Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly, het vervolg op de door miljoenen gespeelde praatsim uit 2020 van ontwikkelaar Toge Productions en uitgever Chorus Worldwide, brouwt op 20 april 2023 een bonafide barista-avontuur voor pc via Steam, PlayStation 4 & 5, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

Geniet van het aroma van een bekende koffieshop in het hedendaagse Seattle, waar zowel nieuwe als vaste klanten binnenkomen voor een vers kopje koffie. Verander vreemden in bekenden en maak opnieuw contact met terugkerende vrienden uit de oorspronkelijke game om hun verhalen te horen. Bedenk perfecte koffiecombinaties om hun harten te verwarmen terwijl je gesprekken voert om hun geesten te genezen. Bedien een gemeenschap vol mensen, succubi, orcs en banshees terwijl ze al te reële problemen doorstaan.

Combineer een mix van ingrediënten zoals thee, gember, munt, chocolade en nog veel meer om tegemoet te komen aan de smaakprofielen van elke klant. Ontwerp creatieve latte-art met een vloeistofsimulatie in de game, zodat elk drankje even verrukkelijk als heerlijk is. Geniet van de rustige sfeer van een koffiehuis vol lo-fi chillhop beats.

Luister naar eigenzinnige mensen, emotionele orcs, artistieke elfen en anderen terwijl ze gezamenlijk een aparte wereld creëren vol met relateerbare dilemma’s en verschillende verhaallijnen. Open hun harten met het perfecte brouwsel en word een barista die Lua, de succubus biz dev executive, nooit zal vergeten. Vorm samen een band door middel van cafeïnehoudende gesprekken en beïnvloed hun emotionele toestand door klanten in moeilijke tijden te steunen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password