Coffee Shop Tycoon is vanaf nu beschikbaar voor PC via Steam

De in Seattle gevestigde indie games ontwikkelaar Riff Studios zijn vandaag erg blij en enthousiast om aan te kondigen dat de volledige versie van hun koffie shop management game “Coffee Shop Tycoon”, nu beschikbaar is voor PC via Steam.

Deze mijlpaal in de geschiedenis van het spel komt met een grote update waarbij spelers hun carrière als koffiemoguls kunnen bekronen met de grootste prestatie: het openen van een café in de Maan! Daarnaast krijgen de Du Latte Awards een grote redesign met 6 nieuwe award categorieën en trofeeën waar spelers mee kunnen pronken in je winkels.

Ook zul je een paar cruciale veranderingen opmerken in andere functies van het spel. Om deze dag te vieren heeft Riff Studios een nieuwe trailer gelanceerd die je hieronder kunt zien.

Naast dit alles is Riff Studios van plan om op januari 2023 een laatste gratis content patch uit te brengen met meer werknemersmodellen en 10 nieuwe sci-fi-achtige voorwerpen voor je winkel.
Neem de controle over je eigen koffiezaak in dit managementspel waarin maatwerk en planning net zo belangrijk zijn als plezier maken. Controleer elk detail om er de populairste keten ter wereld van te maken: brand je eigen bonen en creëer je recepten, neem je personeel aan en train het, beheer je economie en marketing, en vernietig je concurrentie om het ultieme legale koffiemonopolie te worden. Zal je gedijen en de populairste koffiezaak van de stad worden, of zal je sterven terwijl je het probeert? Alles ligt in jouw handen.

Zet je koffie en maak je eigen drankjes. Kies uit meer dan 1.000 echte groene koffiebonen van over de hele wereld… en brand je eigen koffie, waarbij je beslist over brandprofielen om unieke smaken te creëren.

Features:

Huur en train je personeel, speel specialisaties vrij voor je werknemers, ontwerp marketingcampagnes om je zaak te promoten en onderzoek en voeg diensten toe aan je winkel (Wifi, beloningen en meer).

Plaats je winkels op unieke locaties met verschillende stijlen. Koop meubels en decoratie voor je coffeeshop. Verf je muren en pas je vloeren aan.

Bouw een reputatie op met speciale drankjes en voortreffelijk eten. Bereid speciale drankjes voor seizoensgebonden evenementen om je reputatie een boost te geven en je inkomsten te verhogen.

Beheer je bedrijf vanuit je hoofdkantoor, van een enkele winkel tot een machtige franchise, en bouw een imperium: koop en verkoop aandelen van andere bedrijven en word het ultieme koffiemonopolie ter wereld.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password