Coaches opgelet! Het eerste competitieve seizoen van Blood Bowl 3 begint op 22 juni

Tijdens de Warhammer Skulls Showcase deelden Cyanide Studio en NACON nieuwe informatie over het eerste competitieve seizoen van Blood Bowl 3. Dit seizoen begint op 22 juni en biedt nieuwe features, een Competitive Mode, een Blood Pass met 50 belonings-tiers, en een gloednieuwe factie: de Lizardmen. De Season 1 Blood Pass, met de Lizardmen en diverse cosmetische voorwerpen, is tijdens het seizoen door alle spelers gratis te ontgrendelen. Blood Bowl 3 is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.
Nieuwe features in Season 1
Spelers kunnen uitkijken naar nieuwe systemen, een officiële Ladder, de Blood Pass en een progressiesysteem dat spelers laat stijgen in level en beloningen ontgrendelt. De Blood Pass is gratis te ontgrendelen en biedt spelers direct toegang tot de nieuwe Lizardmen-factie. Daarnaast wordt tijdens het seizoen een nieuwe feature toegevoegd waar de community om had gevraagd: de kans om de verbinding van een game te herstellen, enige tijd nadat deze verbroken is.

Kenmerken Lizardmen
Als je een frisse benadering van de game verlangd, is deze factie precies wat je nodig hebt! Lizardmen vormen nogal ongebruikelijke teams omdat ze zowel sterke en stevige spelers als snelle en wendbare spelers hebben. Hoewel ze niet zo goed zijn in overspelen, worden Lizardmen met ervaring zeker een stuk sterker, en zijn ze met name voor ervaren trainers een goede keuze!

Promoties tot 1 juni
Als onderdeel van het Warhammer Skulls-evenement lopen er tot 1 juni promotionele acties op alle platformen.

Blood Bowl 3 is een turn-based strategy game die is geïnspireerd door American Football en speelt in de fantasiewereld van Warhammer. In de game strijden Elfen, Mensen, Orks en andere wezens om de bal met schouderbeuken, trappen, stoten en wapens van divers kaliber. Als coach moet je je spelers instructies geven: hinder de voortgang van je tegenstanders in je tackle-zone, beuk iedereen omver die je in de weg loopt, en breek door je tegenstanders eindzone om een touchdown te scoren.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com