Co-Op, Steam Deck Verified, Space Action Roguelike DIG – Deep in Galaxies schiet vandaag uit Early Access

DIG – Deep in Galaxies, de actie roguelike platformer met open-wereld progressie en tonnen wapens van ontwikkelaar Molton Studio en uitgever Raiser Games, levert vandaag een intergalactische smackdown op Steam voor PC en Steam Deck.

Kleed je aan en vertrek voor een avontuur vol wapens, explosies en platformactie voor maximaal vier spelers. De intuïtieve besturing zorgt voor precieze bewegingen terwijl je door vijanden heen knalt en over enorme afgronden springt. Graaf door procedureel gegenereerde planeten die zijn ontworpen rond zeer herspeelbare, op roguelike geïnspireerde pistes waar elke sessie nieuwe en onverwachte verrassingen brengt.

Laat een stempel achter door verschillende missies uit te voeren. Help mee aan bedrijfsspionage door de belastingservers van de Overlord te saboteren of verleen directe hulp door een zak aardappelen over een gevaarlijke planeet te dragen. DIG’s vernietigbare omgevingen en open progressiesystemen waar tirannieke heersers bestaan om genegeerd te worden – of omvergeworpen als je je productief voelt.

Regels zijn er om gebroken te worden! Kies een personageklasse om een opbouw te maken uit verschillende vaardigheden en passieve vermogens. Rust lasergeweren uit en brand door vijanden heen, sla vijanden neer met superkrachtige hamers, of gooi voorzichtigheid in de wind en ren de strijd in met niets meer dan een gebroken fles en een droom. Iedereen houdt immers van een wildcard. En het beste van alles: een grijphaak om rond te zoeven en chaos te veroorzaken in het hele melkwegstelsel.
Verzamel een team lokaal, of met Steam Remote Play, voor een stoeipartij voor vier spelers. Gebruik de synergie van vaardigheden tijdens multiplayersessies om eindbazen in een oogwenk aan flarden te schieten en er ondertussen goed uit te zien. Of je nu alleen of met een team speelt, de gepolijste platformactie en het grote aantal voorwerpen van DIG zorgen ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen in de ruimte.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password