Co-op MMO-geïnspireerde eindbaas TrinityS lanceert vandaag op PlayStation

TrinityS, de top-down coöp-actie-RPG vol MMO-achtige eindbaasgevechten van ontwikkelaar Indie-us Game en uitgever Phoenixx, gooit vandaag titanen omver met de lancering van 1.0 op PlayStation 4 en PlayStation 5.

Sla de urenlange MMO-grind over en begin meteen met het beste gedeelte: spannende eindbaasgevechten waarvoor slimme coördinatie vereist is. Vorm een team met twee medegroepsleden (of AI-gecontroleerde metgezellen) en vecht als eindbaas tegen de driekoppige Cerberus, met magma bedekte monsters en leviathan-achtige zeewezens in verschillende arena’s.
Kruip in de huid van tovenaar Emile als de belangrijkste schadeveroorzaker door van lange afstand offensieve spreuken uit te spreken om eindbazen uit te schakelen. Trek de aandacht weg van de groep met de Grey, de gepantserde ridder die met gemak verwoestende klappen kan incasseren. Blijf in de buurt van Bell, de Priesteres met helende krachten met effectgebied. Speel met elke overwinning nieuwe vaardigheden vrij en optimaliseer je uitrusting op basis van elk aankomend gevecht.

Om te overleven moet je goed gepositioneerd zijn, want als je op je plek blijft staan, krijg je tijdelijke buffs. Leer de aanvalspatronen van de vijand uit je hoofd en blijf op de perfecte plek buiten de aanvalszones staan om je offensieve en defensieve vaardigheden onmiddellijk een boost te geven. Verspil geen kostbare seconden op een minder dan optimale locatie, want bij elke beweging worden tijdelijke statboosts weer op nul gezet.

Communiceer met callouts in de game om een grootscheepse aanval te organiseren, strategisch terug te trekken en alles daartussenin. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vorm een perfecte groep en verhoog de moeilijkheidsgraad in de “Hard Mode”, waarin eindbazen nieuwe aanvalspatronen krijgen.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password