Cloud Gardens plant zijn wortels op Nintendo Switch op 12 mei

Coatsink en Noio zijn zeer verheugd om aan te kondigen dat hun kille titel over het gebruik van de kracht van de natuur om prachtige lo-fi scènes van stedelijk verval terug te winnen, Cloud Gardens, op weg is naar Nintendo Switch. De game komt op 12 mei 2022 uit voor Switch en heeft een prijskaartje van €14.99.

In deze meditatieve titel die je creativiteit omarmt, creëer je kleine, met planten bedekte diorama’s van brutalisme en schoonheid door zaden te planten, honderden afgedankte voorwerpen opnieuw te gebruiken en unieke structuren te creëren die de natuur weer kan opeisen.

Duik in een ontspannen sandbox-mode zonder doelen, of ga voor een campagne die uit meerdere hoofdstukken bestaat en waarin het de taak is om een balans te vinden tussen het natuurlijke en het gemaakte. Door objecten toe te voegen kun je een weelderige vegetatie laten groeien, maar elk object moet bedekt zijn met gebladerte om verder te kunnen.

Cloud Gardens zweeft ergens tussen een zandbakspeelgoed en een spel met uitdagingen. Deels is het een tuinsimulator, deels een dystopische landschapsbouwer, en deels een puzzelspel dat zowel bevredigend als zonder frustratie is. Het is een ontspannende ervaring die je van de ene scène naar de volgende voert, terwijl creativiteit wordt aangemoedigd en je eigen oplossingen kunt bedenken.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password