Cloud gaming komt naar de iPhone! De NACON MG-X Pro is nu verkrijgbaar voor iOS-apparaten

NACON introduceerde vorig jaar met de MG-X Pro een ideaal product voor Android-bezitters om zonder compromissen met het comfort en de ergonomie van traditionele controllers op Android-smartphones te kunnen spelen. Nu borduurt NACON voort op dat succes en introduceert het de MG-X Pro Made for iPhone, die vanaf nu elke iPhone kan omtoveren in een draagbare console.

De NACON MG-X Pro Made for iPhone is ontworpen voor Xbox Game Pass Ultimate en iPhone-games en beschikt over zowel de Apple-licentie als de Microsoft-licentie. De MG-X Pro beschikt over een batterij die tot wel 20 uur mee gaat en de Bluetooth 5.0-technologie zorgt voor een naadloze verbinding tussen de telefoon en de MG-X Pro, zodat je vertragingsvrij kan gamen. De NACON MG-X Series app is gratis verkrijgbaar in de App Store en zorgt ervoor dat je apparaat altijd up-to-date is.

Je kunt de MG-X Pro in een handomdraai combineren met je smartphone voor volledige controle over alle Xbox Game Pass Ultimate-content, compatibele games uit de Apple App Store, GeForce Now en Steam Link waarbij dit accessoire dankzij de soft-touch coating je het gevoel geeft een echte controller in handen te hebben. Asymmetrische joysticks, bumpers, triggers, actieknoppen en Xbox-besturing: gamers kunnen er altijd en overal van genieten. De MG-X Pro is compatibel met alle iPhone-modellen die draaien op iOS 14 of hoger. De MG-X Pro beschikt over twee handgrepen, om zo het échte console-gevoel naar de handheld te brengen.

Wees er snel bij! De eerste oplage bevat een maand lang gratis Xbox Game Pass Ultimate.

Features:

  • De Xbox-ervaring waar je maar bent: Designed for Xbox mobile-houder, ideaal voor het Game Pass Ultimate-aanbod of om andere compatibele mobile games te spelen naast Nvidia GeForce Now en Steam Link.
  • Ergonomische handgrepen: het design is geschikt voor alle handen en zorgt dankzij de gripcoating voor optimaal comfort.
  • Volledig beveiligd: De verstelbare opening klemt de smartphone stevig vast voor maximale stabiliteit.
  • Draadloze verbinding: de smartphone kan gemakkelijk met de MG-X Pro worden verbonden via Bluetooth 5.0.
  • Levensduur batterij 20 uur*: De ingebouwde oplaadbare batterij zorgt dat de fun onderweg niet hoeft te stoppen. De LED-indicator geeft aan hoeveel leven er nog in de batterij zit.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password