Closed bèta-weekend Bleeding Edge

Dit valentijnsweekend wordt wel heel bijzonder: strijd zij aan zij met je lief en veroorzaak de ultieme chaos tijdens het closed bèta-weekend van Bleeding Edge!

Vrijdag 14 februari gaan we van start met de eerste closed bèta’s van Bleeding Edge, de nieuwe 4v4-teambrawler die wordt ontwikkeld door Ninja Theory.

De bèta’s worden gehouden van vrijdag 14 februari, 19:00 (CET) tot maandag 17, 9:00 (CET).

Alle Xbox Game Pass-leden hebben toegang tot de bèta. Download en installeer gewoon de closed bèta van Bleeding Edge. Je kunt dit doen via de nieuwe Xbox-app (bèta) op een Windows 10-pc of via het tabblad Xbox Game Pass op je Xbox One-console.

Bleeding Edge is ook beschikbaar als pre-order voor Xbox One, Windows 10-pc’s en Steam. De game ondersteunt bovendien cross-play en cross-save voor alle drie deze platforms. Spelers die een pre-order van de game plaatsen voor een van deze platforms krijgen ook toegang tot de closed bèta van Bleeding Edge.

De pre-install van de closed bèta is nu al beschikbaar voor Xbox One, Windows 10-pc’s, Steam en via Xbox Game Pass. Dus installeer de game nu alvast zodat je op 14 februari meteen aan de slag kunt met de closed bèta.

Om je te bedanken voor je pre-order of het spelen van de bèta met Xbox Game Pass, krijg je ook het Punk Pack met ingame beloningen en drie exclusieve skins voor vechters:

  • Punk Rock Niđhöggr-skin
  • Butterpunk Buttercup-skin
  • Outrider ZeroCool-skin
  • Rioter’s hoverboard
  • Ingame stickerpakket Make Your Mark
  • Drie bonus-taunts

En als je dit weekend de closed bèta speelt, krijg je ook gratis het hoverboard-spoor Amor Heart! Kijk hierboven wanneer je kunt spelen!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password