Classified: France ’44 komt 5 maart

Absolutely Games en Team17 Digital hebben vandaag aangekondigd dat de standaard- en deluxe-edities van Classified: France ’44, het op WOII gebaseerde strategie-epos voor de PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S, op 5 maart wordt gelanceerd. Er komt ook een Overlord-editie voor alle platforms, zodat spelers op 29 februari 5 dagen eerder ten strijde kunnen trekken.

 

De Deluxe- en Overlord-edities van Classified: France ’44 volledig uitgerust voor de oorlog. De Deluxe-editie, die je vooraf kunt bestellen voor € 39,99, bevat de basisgame en de eerste DLC, terwijl de Overlord Edition, die je vooraf kunt bestellen voor € 49,99, de basisgame en de volledige seizoenspas 1 bevat, waarmee spelers toegang krijgen tot alle vier de aankomende DLC. De standaardeditie is te bestellen voor €34,99.

Pre-orders voor alle drie de edities van Classified: France ’44 zijn nu live en geven spelers toegang tot het Resistance Pack bij de lancering, waarbij de content enigszins verschilt per platform. Voorbestellingen op Steam geven toegang tot de sets “Shadow” en “Ghost”, PlayStation 5 krijgt de sets “Blue” en “Cobalt” en Xbox Series X|S krijgt de sets “Green” en “Forest”.

Geclassificeerd: France ’44 is een originele kijk op turn-based tactiek die de uitdagingen van de Tweede Wereldoorlog op authentieke wijze weergeeft. Kruip in het hart van het door de nazi’s bezette Frankrijk en neem de leiding over de Jedburghs: een groep speciale krachten die samenwerken met het verzet. Gebruik een uitgebreid RPG-systeem om een team van bekwame soldaten samen te stellen en beleef de geschiedenis uit de eerste hand terwijl je vecht om het succes van D-Day te bepalen.

1 De seizoenspas voor Classified: France ’44 kan ook afzonderlijk worden gekocht voor €19,99, en de afzonderlijke DLC-pakketten 1-4 kunnen worden gekocht voor €5,99 per stuk.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password