Clash of Heroes – Definitive Edition betovert PC & consoles deze zomer van Dotemu

Dotemu en Ubisoft hebben vandaag aangekondigd dat Might & Magic: Clash of Heroes een Definitive Edition krijgt die deze zomer uitkomt. Na de originele gevierde release brengt Might & Magic: Clash of Heroes – Definitive Edition het must-have role playing puzzelavontuur voor het eerst naar pc via Steam en Ubisoft-winkels, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Wishlist het spel hier.

Might & Magic: Clash of Heroes werd oorspronkelijk ontwikkeld door het getalenteerde team van Capybara Games en in 2009 gelanceerd onder lovende kritieken en hoge scores van internationale critici. Als grote fans van het originele spel hebben de ontwikkelaars van Dotemu niets veranderd aan de gevestigde omvang en visie van het spel, dat op meesterlijke wijze puzzelmechanismen en turn-based strategie-elementen combineert voor head-to-head wedstrijden tegen AI of tegenstanders in online en offline multiplayer. Maar de oorspronkelijke geliefde, op Anime geïnspireerde kunststijl is opgefrist met bijgewerkte karakters en portretten, en er zijn vakkundig en strategisch veel verbeteringen aangebracht aan de door fans geliefde titel, waaronder een volledige herbalancering van de multiplayermodus. Might & Magic: Clash of Heroes – Definitive Edition wordt deze zomer uitgebracht en bevat ook de I Am the Boss DLC, waarmee je kunt spelen als de vier machtige eindbazen – (Azexez, Count Carlyle, Ludmilla en Azh-Rafir) – en een nieuw gecreëerde exclusieve Multiplayer-baas (Euni the Archdruid) in de speltypen Quick Battle, Online en Offline Multiplayer. Bovendien komt er voor het eerst een nieuwe lokalisatie voor Aziatische gebieden.

Might & Magic: Clash of Heroes speelt zich 40 jaar voor de Heroes of Might & Magic V-saga af en vertelt het verhaal van vijf helden, verspreid over vijf verschillende regio’s van Ashan. Elk moet zijn eigen gevaarlijke paden bewandelen om sterker te worden, een demonisch complot te ontrafelen en uiteindelijk de wereld te redden van de demonische krachten. Met lokale en online multiplayer kunnen fans kiezen uit een van de 15 speelbare personages in vijf verschillende facties. Beheers unieke vaardigheden en leer dynamische gevechtsmechanismen terwijl je een episch avontuur vol levendige details beleeft.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com