Civilization VI – New Frontier Pass: Eerste blik op Simón Bolívar uit Groot-Colombia

Eerder kondigden we de Civilization VI – New Frontier Pass aan, een nieuwe season pass die acht nieuwe beschavingen, negen nieuwe leiders, zes nieuwe game modes en meer toevoegt aan het veelgeprezen strategiespel. Daarnaast hadden we ook een First Look-video rond Lady Six Sky van Maya – één van de twee leiders in het Maya & Gran Colombia Pack dat op 21 mei 2020 verschijnt.

Vandaag onthullen we een First Look op de tweede leider van het pakket – Simón Bolívar van de Gran Colombia-beschaving.

Simón Bolívar’s eenheden zijn een wendbare kracht om rekening mee te houden, of het nu gaat om een aanval of verdediging. Door slim gebruik te maken van zijn vele Commandant Generaals wordt zijn leger bijna niet meer te stoppen.

Extra bewegingen voor militaire eenheden maken lange marsen over de vlaktes of heuvels een makkie voor Groot-Colombia, of het nu gaat om het patrouilleren van eigen land of het bevrijden van vijandelijk land. De veldpromoties maken geen einde aan de beurt van een eenheid, zodat ze meteen weer in de strijd kunnen komen. Met de toevoeging van Commandant Generaals, die zich bij elk nieuw tijdperk voegen, wordt het leger van Simón Bolívar verder versterkt met extra gevechtskracht en beweging. De Llaneros zijn het beste in de buurt van deze Commandant Generaals en andere Llaneros, en dienen als een krachtige ruggengraat voor een militaire macht in het midden van het spel. De Haciënda zullen zorgen voor voedsel en productie om het oorlogspad verder te zetten. Simón Bolívar leidt Groot-Colombia het best in de richting van een dominante overwinning, hoewel z’n kracht ook voor andere paden ingezet kan worden.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password