Civilization VI: Leader Pass – Rulers of the Sahara Pack nu beschikbaar

Het volgende DLC-pakket voor Civilization VI: Leader Pass – Rulers of the Sahara – is nu beschikbaar! Bezoek de wieg van de mensheid opnieuw met het Rulers of the Sahara Pack, met Ramses (Egypte), Ptolemeïsche Cleopatra (Egypte) en Koning Sundiata Keita (Mali). Bekijk de First Look hier; specifieke details over de Leiders zijn ook hieronder beschikbaar:

Ramses (Egypte)
Nadat hij halverwege de 20 de troon besteeg, werd Ramses een van de grootste en machtigste farao’s van het Egyptische Rijk. Hij wordt niet alleen herinnerd vanwege zijn militaire campagnes, maar ook vanwege ambitieuze bouwprojecten zoals de tempels van Abu Simbel en het Ramsseum. In het spel vertaalt dit zich in een verlangen om zoveel mogelijk tegels te verbeteren, en een afkeer van beschavingen die hun tegels niet verbeteren of die Nationale Parken stichten.

Nieuwe Ability: Abu Simbel

  • Krijg Cultuur gelijk aan 15% van de bouwkosten bij het voltooien van Gebouwen en 30% bij het voltooien van Wonderen.Ptolemaic Cleopatra (Egypte)
In de eerste dagen van Cleopatra’s bewind, nog vóór het conflict met haar broer Ptolemaeus XIII, had zij te maken met een aantal dringende problemen, waaronder schulden aan de Romeinse Republiek en een door droogte veroorzaakte hongersnood. Uit bezorgdheid dat haar onderdanen in Alexandrië niet genoeg te eten zouden hebben en dat dit tot onrust zou kunnen leiden, stelde Cleopatra graanschuren open voor het publiek en verordende zij dat gewassen niet langer buiten de hoofdstad mochten worden verhandeld. Aangezien Egypte zelfs in deze moeilijke tijden een belangrijke voedselbron voor Rome was, houdt Cleopatra van beschavingen met een hoge voedselproductie en niet van beschavingen met een lage voedselproductie.

Nieuwe Ability: Arrival of Hapi

  • Hulpbronnen langs uiterwaarden krijgen +1 voedsel en +1 cultuur.
  • +1 beroep op uiterwaarden in plaats van standaard -1.Koning Sundiata Keita (Mali)
Sundiata Keita, bekend als de leeuw van Mali, groeide op omdat hij niet kon lopen. Toen zijn vader stierf, werden hij en zijn moeder verbannen naar het koninkrijk Mema. Nadat hij daar had bewezen te kunnen jagen en vechten, keerde hij terug naar Mali om de tovenaarskoning Soumaoro Kante te verslaan en inspireerde generaties dichters om zijn verhaal te vertellen in het historische epos Sunjata. De agenda van Sundiata’s Leeuw van Mali zorgt ervoor dat hij een hekel heeft aan beschavingen die concurreren om toerisme.

Nieuwe Ability: Sogolon

  • Het kost 20% minder goud om Grote Mensen te Rekruteren en de Markt krijgt er 2 Great Writing slots bij.
  • Grote Schrijvers ontvangen +4 goud en +2 productie.Civilization VI: Leader Pass is een nieuwe seizoenspas die 18 nieuwe speelbare leiders toevoegt aan Civilization VI. Civilization VI: Leader Pass-content wordt geleverd via zes DLC-pakketten die tot maart 2023 zullen verschijnen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password