Civilization VI: Leader Pass – Rulers of China Pack nu beschikbaar

Het volgende DLC-pakket voor Civilization VI: Leader Pass – Rulers of China – is nu beschikbaar! Richt nieuwe dynastieën op met het Rulers of China Pack*, met onder andere Yongle (China), Wu Zetian (China) en Qin Shi Huang the Unifier (China)
Yongle (China)
Toen Zhu Di, prins van Yan, de troon besteeg, nam hij de regeringsnaam Yongle aan. Als keizer verwende hij zich niet te veel met luxe, maar zocht en ontving hij tributen van tientallen andere landen. In het spel houdt hij van beschavingen met positieve inkomsten per beurt en niet van beschavingen met negatieve inkomsten per beurt.

Nieuwe vaardigheid: Lijia

  • Alle Steden krijgen projecten waarbij ze 50% van hun Productie kunnen omzetten in Voedsel, Geloof, of 100% als het Goud is.
  • teden met 10 of meer inwoners ontvangen +2 goud, +1 wetenschap en +1 cultuur per beurt voor elke inwoner van de stad (vereist Rise and Fall of Gathering Storm DLC-pakket).Wu Zetian (China)
Wu Zetian, de enige vrouw die ooit op de Chinese troon zat, zorgde ervoor dat de macht niet meer bij machtige families lag, maar bij een meer gecentraliseerde bureaucratie, en door administratieve examens open te stellen voor iedereen, bracht ze de Chinese politiek in de richting van een meer meritocratisch systeem. Als regerend keizerin vertrouwde ze op haar geheime politie om alle mogelijke rivalen uit te schakelen, en in het spel is ze niet toleranter tegenover concurrentie. Ze heeft een hekel aan nabijgelegen legers en nederzettingen die niet van haar zijn.

Nieuwe vaardigheid: Manual of Entrapment

  • Alle aanvallende Spionnen opereren op 1 niveau hoger.
  • Wanneer een offensieve spionagemissie succesvol is, krijg je ook 25% van de Culture en Science die de beoogde stad die beurt verdiende.
  • Ontvang een gratis spion na het ontdekken van Defensive Tactics.Qin Shi Huang the Unifier (China)
Hoewel hij niet persoonlijk troepen leidde, wordt Qin Shi Huang herinnerd als een krijgsheer die China verenigde, zelfs zo ver ging dat hij maten en gewichten standaardiseerde, het Chinese schrift uniform maakte en een nieuwe imperiale valuta uitgaf. Hij wordt ook herinnerd voor de oprichting van wat we nu kennen als het Terracottaleger, dat werd gebouwd om hem in het hiernamaals te beschermen. Omdat hij graag Barbaren rekruteert in het spel, houdt hij er niet van als andere beschavingen ze proberen te verslaan.

Nieuwe Vaardigheid: Thirty-Six Stratagems

  • Melee-eenheden ontvangen de Convert Barbarians actie. Deze actie transformeert Barbarian eenheden in jouw eenheden.Civilization VI: Leader Pass is een nieuwe seizoenspas die 18 nieuwe speelbare leiderselecties toevoegt aan Civilization VI. Civilization VI: Leader Pass-content wordt geleverd via zes DLC-pakketten die gepland staan voor release tot en met maart 2023*** op Windows-pc via Steam en Epic, MacOS via Steam en de Mac App Store, en iOS via de App Store.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password