Cities: Skylines nu fysiek beschikbaar voor Nintendo Switch

Paradox Interactive heeft vandaag aangekondigd dat Cities: Skylines voor Nintendo Switch™ van ontwikkelaar Tantalus Media nu ook wereldwijd als fysiek product beschikbaar is. Cities: Skylines – Nintendo Switch™ Edition, is de eerste uitstap van Paradox naar een draagbaar platform, levert waar dan ook superieur entertainment.
Cities: Skylines is een moderne benadering van de klassieke stadsimulatie. Het spel introduceert nieuwe spelelementen om de spanningen en uitdagingen van het bouwen en onderhouden van een echte stad tot leven te brengen. Cities: Skylines is geschikt voor elke speelstijl, wanneer en waar je maar wilt.

Nu ook draagbaar met de nieuwe Nintendo Switch™ Edition komt deze best-selling city builder met een compleet herwerkte UI, speciaal voor Nintendo Switch, en twee van de meest populaire uitbreidingen – After Dark en Snowfall. De Nintendo Switch Edition maakt gebruik van unieke Switch-functies zoals HD Rumble en heeft ook geavanceerde tutorials en Pro Controller-ondersteuning.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password