Cinematische trailer voor Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

NACON en Cyanide onthullen een cinematische trailer van Werewolf: The Apocalypse – Earthblood die spelers laat kennismaken met de wereld waarin de game zich afspeelt.

De video toont de diepgang en complexiteit van het verhaal dat de held beleeft, en ook de agressieve manieren waarop mensen de natuur uitbuiten.

Cahal heeft één doel voor ogen: zijn dochter redden. Maar om daarin te slagen moet hij het opnemen tegen de dreiging van een corrupte organisatie die de wereld vergiftigt: Endron, een petroleum producerend dochterbedrijf van de megacorporatie Pentex.

Omdat Cahal in een wolf kan veranderen, ziet hij dingen die voor gewone stervelingen verborgen blijven, waardoor hij de ware, corrupte aard van Endron en zijn vernietigende operaties kan onthullen. Geconfronteerd met de vernietiging van de natuur, die schuilgaat achter de hypocrisie van een ‘greenwashing’-reclamecampagne, transformeert de woede in Cahal – één van de belangrijkste mechanics in de game – hem in een weerwolf zodat hij de strijd kan aangaan met de corrumperende bovennatuurlijke krachten.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood is de eerste actie-RPG-versie van de gelijknamige horrorfranchise. De videogame is volwassen, bikkelhard en complex en nodigt spelers uit om als Cahal zijn bloederige pad naar verlossing te bewandelen. Cahal zal een essentiële rol spelen in de grote oorlog van de Garous tegen Pentex, het bedrijf dat met zijn activiteiten de natuurlijke wereld verwoest.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password