Chivalry 2: Reclamation Update voegt nieuwe Team Objective Map, Limited-time Mode en meer toe aan het Ultieme Middeleeuwse Slagveld

Het ultieme middeleeuwse slagveld blijft groeien met de lancering vandaag van de Chivalry 2: Reclamation update van ontwikkelaar Torn Banner Studios en uitgever Tripwire Presents. De Reclamation-update is nu uit voor alle ondersteunde platforms, waaronder pc (via Steam en Epic Games Store), de PlayStation 4- en PlayStation 5-computerentertainmentsystemen, de Xbox One-serie apparaten en de Xbox Series X|S-consolesystemen. Het is een van de meest ambitieuze content drops van Torn Banner Studios tot nu toe, met een gloednieuwe Team Objective-kaart voor de kenmerkende gevechten met 64 spelers, een nieuwe limited-time spelmodus “Last Peasant Standing”, het nieuwe wapen “Siege Crossbow” en nog veel meer!
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password