Chimeraland is beschikbaar voor PC en mobiele apparaten

Level Infinite is verheugd aan te kondigen dat haar grote open-wereld RPG Chimeraland gratis te spelen is op mobiele apparaten en PC via Steam. Chimeraland is een sandbox survival game dat zich afspeelt in een prehistorische, mythische wereld waar spelers vrij kunnen bouwen en interactie hebben met andere reizigers, bizarre beesten kunnen vangen en temmen, en kunnen overleven in een steeds veranderende wereld vol magie.

Chimeraland is gebaseerd op de legenden uit de oosterse mythologie en voert spelers mee naar een wereld vol onbegrensde mogelijkheden, vol fantastische beesten die over land, lucht en zee zwerven. Eenmaal gevangen en getemd, kunnen spelers hun nieuwe huisdieren transformeren, variërend van eenvoudige wezens tot opmerkelijke chimaera’s – talloze beesten gecombineerd om een werkelijk prachtig rijdier te creëren. Met de unieke “Devour”-functie van Chimeraland kunnen spelers de krachten absorberen van de wezens die ze vangen, die zich soms manifesteren als de fysieke eigenschappen van de beats waaruit ze zijn getrokken.

De enorme, open wereld van Chimeraland is grenzeloos; dankzij de sferische aard van de kaart, die bestaat uit meer dan 1.000 vierkante kilometer voor spelers om te verkennen, het leveren van een echt gevoel van vrijheid tijdens het ontdekken van nieuwe wezens en locaties. Met vier continenten en de mogelijkheid om de lucht en de ruimte in te gaan, kunnen spelers zelfs andere rijken bezoeken en buitenwereldse wezens tegenkomen, of ervoor kiezen om hun huis op een verre planeet te bouwen. Interacties met andere spelers zijn niet beperkt tot een simpel “hallo”, maar spelers kunnen genieten van een volledig ontwikkeld sociaal handelssysteem waarin mede-avonturiers een belangrijk onderdeel worden van het zich ontvouwende verhaal.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password