Chimera Entertainment onthult Songs of Silence

De langlopende RPG- en strategiegame studio Chimera Entertainment heeft Songs of Silence aangekondigd, een originele strategie titel in ontwikkeling voor PC. In een prachtig fantasierijk, verscheurd tussen licht en donker, voeren twee werelden met meerdere subfacties een eeuwige oorlog, onwetend van de groeiende dreiging van de levensvernietigende Stilte. Voer het bevel over je factie en verover je rivalen door middel van militaire macht, list of geheimzinnige middelen met een unieke mix van turn-based koninkrijkbeheer, verkenning, real-time gevechten, zorgvuldige besluitvorming en kaartgebaseerde gameplay.
Songs of Silence is een echt passieproject voor ons, ontstaan in 2019. Het haalde inspiratie uit enkele van onze favorieten aller tijden, zoals Ogre Battle, Kohan en Warlords. We willen ons richten op verovering en legerbeheer in een echt interessante fantasiewereld, met zoveel mogelijk herspeelbaarheid. Een pure ervaring,” aldus Alexander Kehr, creatief directeur bij Chimera Entertainment.

Songs of Silence geeft een frisse draai aan kaartgebaseerde mechanieken. In plaats van het verzamelen en opbouwen van een kaartspel, vertegenwoordigen kaarten de unieke acties die door helden en locaties worden toegekend. Elke factie en held heeft zijn eigen speelstijl op de turn-based strategische kaart en in real-time gevechten. Kies je helden en leid ze door een verhaalgedreven single-player campagne of competitieve multiplayer, tot leven gebracht met levendig artwork, naast een epische score van geprezen Final Fantasy Tactics componist Hitoshi Sakimoto.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password