Children of the Sun richt zich op PC

Devolver Digital, uitgever met een obsessie voor wraak, en indie-ontwikkelaar René Rother kondigen met trots Children of the Sun aan, een sfeervolle, stijlvolle third-person shooter met een killer one-bullet twist.

THE GIRL is op een missie om DE CULT te vernietigen die haar leven heeft verwoest. Ze kan per level maar één kogel afvuren, maar dit eenzame projectiel kan bij de botsing opnieuw worden gericht, om obstakels heen worden gebogen, door pantsers en obstakels heen worden geramd en worden gebruikt om andere zwaartekracht tartende ballistische trucjes uit te halen.

Eén schot is alles wat je nodig hebt.

Children of the Sun combineert sluipen, stealth en puzzels oplossen – snelheid, efficiëntie en nauwkeurigheid – terwijl THE GIRL het opneemt tegen de snode krachten van THE CULT en op jacht gaat naar haar aartsvijand, de mysterieuze LEADER.

Terwijl je THE CULT uitschakelt, met één goedgeplaatste kogel per keer, kom je meer te weten over het schimmige verleden van de groep, de gruwelijke misdaden die in naam van LEADER zijn gepleegd en het schrijnende verhaal van THE GIRL.

Children of the Sun is ook dodelijk herspeelbaar, met een leaderboard en scoresysteem dat spelers aanmoedigt om elk level te voltooien met meedogenloze timing en angstaanjagende precisie. THE CULT zal niet weten wat hen overkomt.

Children of the Sun’s spannende roadtrip vol wraak begint in 2024 op PC, maar je kunt nu al een voorproefje krijgen op Steam via een kogelstotende demo van 7 levels.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password