Children of the Sun richt zich op PC op 9 april

Het kogelstotende ballistische puzzelspel Children of the Sun, ontwikkeld door de Berlijnse indie-schutter René Rother, komt op 9 april uit op pc.

In het spel speel je als THE GIRL, die is gehersenspoeld door THE CULT, maar nu vrij is van hun controle en een wraakoorlog voert tegen hen en hun raadselachtige messias, THE LEADER.

Children of the Sun is een psychedelische roadtrip vol wraak met een mix van schieten en puzzels oplossen, maar met een dodelijke twist in de kern van de unieke gameplay: je kunt maar één kogel per level afvuren. Maar dankzij de natuurkundige krachten van THE GIRL kun je deze kogel opnieuw richten, om obstakels heen draaien en nog veel meer.

De combinatie van tactisch sluipen, puzzels oplossen en lichte stealth maakt het spel anders dan alle andere schietspellen die je ooit hebt gezien en een score- en klassementssysteem maken het spel dodelijk herspeelbaar.

Je kunt THE GIRL vergezellen op haar gewelddadige, visueel verbluffende rooftocht wanneer Children of the Sun op 9 april uitkomt op PC. Of proef de actie vandaag nog met de populaire Steam-demo van het spel, die nu beschikbaar is.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password