Chicken Run: Dawn of the Nugget komt vandaag naar Park Beyond als DLC

Uitgever Bandai Namco Europe brengt vandaag Chicken Run: Dawn of the Nugget Theme World uit voor Park Beyond, in samenwerking met de Academy Award-winnende animatiestudio Aardman. Deze DLC viert de Netflix-film Chicken Run: Dawn of the Nugget die ook vandaag uitkomt.

In deze DLC krijgen spelers toegang tot twee nieuwe maps die geïnspireerd zijn op de Fun-Land Farms en het Chicken Village uit de film. De eerste is een levendige en vrolijke wereld die de sinistere zaken verbergt, terwijl de tweede spelers meeneemt naar het dorp in het bos!
Er zijn meer dan 280 nieuwe decoratieve voorwerpen toegevoegd om de griezelige sfeer van het Chicken Village, de Fun-Land Farms en de fabriek na te bootsen. Kleurrijke heuvels van nepgras, bogen in de vorm van een zon en bosdecors, maar ook miradors en ondoordringbare muren zijn toegevoegd voor degenen die echt hielden van de hoge veiligheidsuitstraling van de fabriek. Deze Theme World brengt ook spannende nieuwe flat rides en hun uitbreidingen, evenals een achtbaan, auto’s en modules, voor nog meer plezier voor de bezoekers en spelers om de meest unieke parken te maken.

Chicken Run: Dawn of the Nugget Theme World komt tegelijk uit met Patch 2.3, met de Monorail Track en het nieuwe gratis High Fantasy-thema, met nog meer content zoals decorobjecten, entertainers, animatronics en meer!

Chicken Run: Dawn of the Nugget Theme World is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password