Chicken Police: Into the HIVE! demo aangekondigd

Nog even geduld, want de allereerste Steam demo van Chicken Police: Into the HIVE! is te downloaden en te spelen tijdens het volgende Steam Next Fest! Zullen we je zien rondscharrelen – wacht, verkeerde franchise – zul je je kippen tellen tijdens deze demo?
The Wild Gentlemen kondigt aan dat Chicken Police: Into the HIVE! binnenkort zijn eerste publieke demo krijgt op Steam. Iedereen die graag zijn poten vuil wil maken terwijl hij de fouten in Clawville rechtzet, kan een voorproefje krijgen tijdens het eerste Steam Next Fest van dit jaar, dat plaatsvindt van 5 tot 12 februari.

The Wild Gentlemen kondigt aan dat Chicken Police: Into the HIVE! over twee weken zijn eerste openbare demo krijgt op Steam. Iedereen die zijn poten vuil wil maken terwijl hij de fouten in Clawville rechtzet, kan vanaf 25 januari een voorproefje krijgen van wat komen gaat! De demo maakt ook deel uit van het eerste Steam Next Fest van dit jaar, dat plaatsvindt van 5 tot 12 februari. Je kunt de demo tot later die maand spelen.

In dit nieuwe stand-alone hoofdstuk van de buddy cop noir-serie Chicken Police duiken de beroemde (of beruchte, afhankelijk van met wie je praat) detectives Sonny Featherland en Marty MacChicken in hun volgende zaak. Deze keer leidt hun onderzoek hen naar de Hive! Onderzoek, analyseer, ondervraag, drink en schiet je een weg door dit nieuwe avontuur, dat wordt verteld via een visuele roman en point-and-cluck detective-gameplay.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password