Check in voor een geheel nieuw onderzoek in het Grand Hotel met de ‘Cheats and Liars’-update van Shadows of Doubt, nu beschikbaar

Stap in het Grand Hotel en onderzoek een liefdesaffaire in de ‘Cheats and Liars’-update van Shadows of Doubt, de eerste grote contentupdate voor de veelgeprezen meeslepende detectivesim die vandaag kan worden gedownload.

Cheats and Liars is een gratis update voor alle Shadows of Doubt-spelers en introduceert een gloednieuwe case – het onderzoeken van een affaire – samen met een nieuw gebouwtype, nieuwe NPC-interacties en een reeks verbeteringen aan de levenskwaliteit, waaronder bugfixes, verbeteringen aan de lokalisatie en ondersteuning voor NVIDIA DLSS.

Check in bij het Grand Hotel en onderzoek een ontrouw. Hou de beschuldigden in de gaten en ontdek bewijs van een smerige relatie om hun trouw vast te stellen. Maak gebruik van de faciliteiten van het hotel, ontspan in de bar op het dak of bewonder de kristallen kroonluchter in de majestueuze lobby – het hotel is van jou om te verkennen.

Ontdek gloednieuwe interacties en dialogen met NPC’s, waaronder de optie om je verdachte direct te beschuldigen en in de boeien te slaan. Maar wees gewaarschuwd, je verdachte zal het niet altijd even prettig vinden om van een misdaad beschuldigd te worden…
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password