Check in bij de Alpha voor Habbo’s nieuwe volledig Web3.0 geïntegreerde spel, Habbo X.

Vandaag heeft Azerion de lancering van de Habbo X Alpha aangekondigd, het eerste volledig in Web3.0 geïntegreerde Habbo-spel. Hier hebben spelers toegang tot een aparte ruimte waar de Habbo en NFT gemeenschap kan integreren, zich kan mengen, hun kamers kan bezitten en, in de nabije toekomst, hun eigen te gelde gemaakte spellen en ervaringen kan creëren.

Vandaag is de eerste van een driedaagse gespreide opening waar Habbo Avatar eigenaren hun eerste blik op de Alpha kunnen werpen. Op 13 december begint een 24-uurs open huis waar iedereen, Avatar-eigenaar of niet, kan ervaren wat Habbo X te bieden heeft. Op 14 december is de Alpha beperkt tot Habbo Avatar bezitters en tot bezitters van de pas vrijgegeven 1.300 kamer NFT’s waarvan: 100 kunnen worden gekocht met NFT credits (de valuta van het Habbo NFT ecosysteem), 200 zullen worden geslagen voor giveaways en de rest zal te koop zijn tegen prijzen variërend van 0,1 tot 1,25ETH afhankelijk van hun grootte (meer info). Deze kamer NFT’s kunnen worden ingericht als traditionele Habbo kamers en andere spelers op de server ontvangen. In tegenstelling tot andere spellen waar gebruikers items moeten kopen om hun kamers te decoreren, kunnen Habbo X kamerbezitters de enorme back catalogue gebruiken, die het merendeel van de 18.000+ bestaande Habbo items plus bestaande NFT furni bevat, om mee te decoreren terwijl ze meeslepende sociale ruimtes creëren.

Temidden van de algemene tanende NFT stemming, blijft de Habbo gemeenschap gastvrij en toegewijd aan Habbo’s Web3.0 integratie. Habbo X Alpha 1 komt na een succesvolle pre-alpha test waarbij 975 Habbo Avatar eigenaren 3850 uur in het spel doorbrachten, gemiddeld bijna 4 uur per gebruiker. Dit is tekenend voor de enthousiaste Habbo NFT gemeenschap die sterk blijft met meer dan 24.000 leden op het toegewezen Discord kanaal die zich bezighouden met regelmatige discussies.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password