Charmant indie detective-avontuur Chronique des Silencieux nu beschikbaar voor PC

Pierre Feuille Studio kondigt vandaag met trots aan dat het charmante, handgetekende, historische detective-avontuur Chronique des Silencieux nu verkrijgbaar is voor PC via Steam – voor $24,99, met ondersteuning voor Mac, Linux en andere winkels in de komende weken. Bovendien kunnen speurneuzen die meteen op de zaak willen springen het spel bij de lancering kopen met 20% korting.

Ter gelegenheid van de lancering zendt Pierre Feuille Studio de game vandaag uit als onderdeel van The Storyteller’s Festival op Steam.

Chronique des Silencieux speelt zich af in een knusse en oogstrelende recreatie van het Frankrijk van de jaren ’70 en laat spelers in de huid kruipen van Eugène Faury, een beginnende privédetective die de eigenaardige zaak van Victor Dousvalon onderzoekt – een koppige oude geschiedenisprofessor die zijn leven in het geheim heeft gehuld.

Spelers hebben een scherp oog en een scherpe geest nodig om dit delicate mysterie op te lossen, want ze worden met hun neus in de zaak geduwd en ontmoeten een bonte verzameling personages die ze ijverig moeten ondervragen in een poging feit van fictie te onderscheiden.

Tijdens hun onderzoek ervaren spelers praktische, tactiele onderzoeksmechanismen, lonende open vragen en uitdagende, deductieve puzzels die samen zorgen voor een rijke, meeslepende verhaalervaring. Alleen door de juiste aanwijzingen te volgen, geheime documenten door te spitten en decennia oude leugens te onderzoeken, zal de waarheid uiteindelijk aan het licht komen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password