Champion shift viert early access release met cinematictrailer

Een nieuw gezicht betreedt vandaag het actie roguelike genre met de early access release van Champion Shift van SRG Studios. Bekijk een voorproefje van de unieke mechanica en epische vaardigheden van de game in de filmische releasetrailer.

Versla de Dominion
Champion Shift is een spannende nieuwe toevoeging aan het roguelike-genre en brengt beroemde krijgers naar het strijdveld. Begin je avontuur als de legendarische koning Arthur, sla de kettingen van je onderdrukker door met zijn machtige Excalibur en bevrijd je medestrijders om je te helpen op je reis. Onder de heerschappij van de Dominion, een schaduwbedrijf dat van plan is je bovennatuurlijke krachten uit te roeien, moet je je een weg naar de vrijheid vechten. Terwijl je de verschillende kaarten en vijanden van Champion Shift beleeft, speel je meer kampioenen vrij om wraak te nemen op de Dominion, zoals Athena, Gilgamesh, Tomoe en meer.

Schakel tussen personage en auto
Verken de vrij te spelen personages van Champion Shift, elk met een unieke uitrusting die bij elke speelstijl past. Terwijl je vijanden verslaat en meer van de kaart verkent, verdien je extra upgrades voor je uitrusting, zoals Ymir’s Howl, een ijzingwekkende vorst die vijanden vertraagt, of Naga Venom, krachtig gif dat na verloop van tijd schade toebrengt en vijanden verzwakt. Met meer dan 20 verschillende vaardigheden kun je je eigen avontuur kiezen en een kit samenstellen voor jouw perfecte run! Naast mêleegevechten kunnen spelers wisselen tussen een kampioen en een sportwagen. Race naar je volgende missie, bestuur je auto om vijanden uit te schakelen en gebruik vaardigheidspunten om vaardigheden toe te voegen en de totale schade van je auto te verhogen!

4-speler online coöp
Speel Champion Shift solo of nodig vrienden uit voor co-op en stel je kampioenen op de proef. Maximaal vier spelers kunnen samenwerken om hun krachten te bundelen en nieuwe schaderecords te halen. Daag bendes uit in de straten van Champion Shift, overleef aanvallen terwijl je door de woestijn raast en neem het op tegen elitebazen om je status als kampioen te bewijzen!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password