Acer werkt samen met Qualcomm aan de introductie van twee nieuwe routers waaronder ‘s werelds eerste 5G WiFi 7-gaming-CPE

Acer heeft vandaag twee nieuwe gamingrouters aangekondigd die profiteren van de kracht van het Qualcomm Immersive Home Platform en tri-band WiFi 7 voor stabiele verbindingen en verbeterde draadloze gameplay. De Predator Connect X7 5G CPE ontketent razendsnelle internetverbindingen met 5G en WiFi 7, en dubbele WAN-connectiviteit om onderbrekingen te minimaliseren. De Predator Connect T7 WiFi 7 Mesh-router levert snelle, betrouwbare en enorme netwerkdekking met de mogelijkheid tot uitbreiding van het multi-link WiFi-mesh-systeem waardoor latentie op het niveau van een bekabelde verbinding mogelijk is in een meshset-up.

De X7 en T7, aangedreven door de geavanceerde quad-coreprocessor van Qualcomm Technologies, voorzien gamers en streamers van versnelde ervaringen online, verbeterd spectrumgebruik met WiFi 7, alsook verbeterde MU-MIMO en OFDMA voor apparaten die ermee zijn verbonden.

“We zijn verheugde de nieuwste Predator-routers met 5G- en WiFi 7-connectiviteitsopties te mogen aankondigen waarmee gamers hun gameplay naar nieuwe hoogte kunnen brengen”, aldus Wayne Ma, General Manager, Connectivity, Acer Inc. “Dankzij het Qualcomm Immersive Home Platform en de quad-coreprocessors, tillen de nieuwe Predator-routers prestatie en snelheid naar een hoger niveau voor een breder publiek van gamers en een bredere gamingomgeving.”

“Qualcomm Technologies is blij met de samenwerking met Acer om zo een complete suite met geavanceerde connectiviteitstechnologieën te kunnen bieden met 5G, WiFi 7 en Mesh Networking,” aldus Rahul Patel, Senior Vice-President en General Manager, Connectivity Broadband and Networking, Qualcomm Technologies, Inc. “Samen zijn dit essentiële technologieën voor gaming van de volgende generatie en zullen gebruikers genieten van de indrukwekkende en responsieve gamingervaringen.”

Predator Connect-routers: ontketenen internetsnelheden van de volgende generatie met WiFi 7

Acers gamingrouters maken een enorme sprong vooruit met de introductie van de nieuwe WiFi 7 Predator-routers. Dankzij de draadloze technologische innovaties van Qualcomm Technologies kunnen deze routers de snelheidsuitvoer verdubbelen ten opzichte van WiFi 6 met extra flexibiliteit voor WiFi-gamers en verbeterde prestaties door de aanzienlijk verlaagde latentie van WiFi 7, beter storingsbeheer, hoge bandbreedte en consistente prestaties voor verbonden apparaten.

De Predator Connect X7 5G CPE valt op als de eerste die doorvoercapaciteit met 5G en WiFi 7 tri-band BE11000 biedt voor 3,5 Gbps met 5G en een extreem lage latentie van 1 ms. Gebruikers profiteren van dubbele connectiviteit via 5G en ethernet, met mechanismen voor taakverdeling en failover bij apparaten in het mesh-netwerk om te beschermen tegen mogelijke onderbrekingen. De Predator Connect T7 Wi-Fi 7 Mesh router, met ondersteuning voor WiFi 7 tri-band doorvoercapaciteit, houdt de gecombineerde doorvoercapaciteit van BE11000 bij en kan moeiteloos worden geïntegreerd met mesh-systemen met meerdere units, verbeterd met High-Band Multi-Link Simultaneous voor betrouwbare backhaul en betere dekking in de hele woning.

Predator Connect X7 5G CPE

Compatibiliteit met slimme software voor allerbeste ervaringen

Predators nieuwste gamingrouters bieden netwerkversnelling en zijn compatibel met de Intel Killer Prioritization Engine voor geavanceerde netwerkgegevensdetectie en optimale prioritering van duizenden verschillende games, apps en websites. De eigenschappen van WiFi 7, zoals kanaalondersteuning van 320 MHz, 4K QAM en Multi-Link Operations verbeteren de prestaties van de routers door apparaten gelijktijdig gegevens te laten verzenden en ontvangen over verschillende frequentiebanden en kanalen waarmee de doorvoercapaciteit wordt vergroot, latentie wordt verlaagd en storingen op het netwerk tot een minimum worden behouden. Met Multi-Link Mesh kunnen gamers meerdere toegangspunten inzetten die samenwerken om één netwerk te vormen met slimme, efficiënte WiFi-doorvoercapaciteit in woningen en grote ruimten.

Gamers behouden alle controle over hun routers via de Acer Predator Connect-utility-app en kunnen de signaalsterkte van het netwerk in te gaten houden met de meerkleurige lichtindicator in het Predator-logo op de bovenkant. Voor een extra laag beveiliging beschikken de apparaten over de geïntegreerde Trend Micro Home Network Security-engine die netwerkapparaten beschermt tegen mogelijke aanvallen en helpt het netwerkverkeer te inspecteren.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password