Celeste-dlc met nieuwe levels komt volgende week uit

Op 9 september verschijnt er een gratis uitbreiding voor Celeste, genaamd Chapter 9: Farewell.

De langverwachte uitbreiding kan door iedereen die de game heeft gedownload worden op PlayStation 4, Switch, Xbox One en pc en bevat 800 nieuwe levels. Elk ‘scherm’ in de game wordt als level gerekend.

De levels krijgen geen B- of C-sides, in tegenstelling tot de levels in de hoofdgame. Ook wordt er 40 minuten aan nieuwe muziek van Lena Raine toegevoegd. De gratis uitbreiding werd begin 2019 al aangekondigd om te vieren dat er een half miljoen exemplaren van de indiegame verkocht waren.

Celeste is een uitdagende 2D-platformer van Matt Makes Games, dat daarnaast een emotioneel en subtiel verhaal biedt. Die studio bestaat inmiddels niet meer. het Celeste-team gaat nu door het leven als Extremely OK Games. De ontwikkeling van een nieuwe game, met de codenaam EXOK1, is inmiddels begonnen.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password