CD PROJEKT RED toont gloednieuwe Cyberpunk 2077 gameplay-beelden op Xbox One X en Xbox Series X

CD PROJEKT RED heeft een gloednieuwe video uitgebracht waarin Cyberpunk 2077 voor de allereerste keer op consoles wordt getoond. De gameplay is afkomstig van de Xbox-versie van de game.

In de speciale Night City Wire-aflevering nodigt de studio gamers uit om gameplay-beelden te bekijken van de aankomende titel van CD PROJEKT RED, vastgelegd op Xbox One X en Xbox Series X waarbij de laatstgenoemde console gebruikmaakt van backwards compatibility. De getoonde beelden bieden een kijkje in de donkere toekomst waar spelers diep in kunnen duiken wanneer ze in december aan hun reis in Night City beginnen.

Binnenkort verschijnt er ook een PlayStation gameplay-video van Cyberpunk 2077. De datum waarop deze video verschijnt wordt binnenkort onthuld via de officiële kanalen van de game.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 10 december 2020 voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. De game zal ook speelbaar zijn op Xbox Series X | S en PlayStation 5. Op een later moment komt er een gratis upgrade voor Cyberpunk 2077-bezitters, waarbij volledig wordt geprofiteerd van de volgende generatie hardware. Deze upgrade wordt dan beschikbaar gemaakt voor bezitters van de Xbox One- en PlayStation 4-versies van de game.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password