CD PROJEKT RED onthult het talent achter de soundtrack van Cyberpunk 2077

CD PROJEKT RED heeft een behind-the-scenes video uitgebracht die zich focust op de soundtrack van Cyberpunk 2077. De video, genaamd Cyberpunk 2077 — Behind the Music, bevat de volgende artiesten en muzikanten die muziek hebben opgenomen voor de game: Run the Jewels, Refused, Grimes, A$AP Rocky, Gazelle Twin, Ilan Rubin, Richard Devine, Nina Kraviz, Deadly Hunta, Rat Boy en Tina Guo. Deze artiesten geven in de video alvast een klein voorproefje van wat spelers kunnen verwachten van de muziek in Cyberpunk 2077.

Als onderdeel van haar samenwerking met CD PROJEKT RED trad Grimes (Claire Elise Boucher) op tijdens The Game Awards 2019, waar ze haar liedje 4ÆM live op het podium ten gehore bracht. Dit optreden werd bijgestaan door een muziekvideo die geïnspireerd is door de wereld van Cyberpunk 2077. Naast het maken van muziek voor de game zal Grimes ook de stem inspreken van het personage Lizzy Wizzy in de game. Zij is een super populaire artiest in het Cyberpunk-universum.

Cyberpunk 2077 komt uit op 16 april 2020 voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password